Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant
DOR Museum Restaurant

Preu mitjà 15€ - 25€

Preu menú 16.5€

Contacte

Localització

Carrer Major, s/n

17481

Girona

Gironès

Aforament 80

Fumadors

Menjar a domicili no

Menjar per emportar-se no

Hi ha algun error?

Ets el propietari?

 • 11458_6.jpg
 • 11458_7.jpg

DOR Museum és el Museu de Joieria i Centre d’Art del complex de La Fortalesa de Sant Julià de Ramis. Compta amb un espai expositiu interactiu per descobrir el món de les joies, així com una primera planta amb una col·lecció permanent i una segona planta amb exposicions temporals d’art. Disposen d’una botiga (DOR botiga) i d’un restaurant-cafeteria, el DOR Restaurant.

L’establiment es troba a la Muntanya dels Sants Metges, dins La Fortalesa, i està sota la direcció gastronòmica del reconegut xef Jordi Cruz. Aquí ofereixen una cuina de proximitat amb un menú de territori que fa gaudir de propostes gastronòmiques de temporada i de la zona.

Així, proposen una gran varietat de menús diaris i de cap de setmana i tenen un servei de cuina de proximitat que està obert a tothom, que s’adapta a les intoleràncies i que presenta alternatives vegetarianes. A més, en la mateixa La Fortalesa, però en espais diferenciats, es troba el restaurant d’alta gastronomia, Atempo, i la ubicació permet gaudir de les impressionants vistes de l’entorn natural que l’envolta i de tota Girona.

El DOR Museum compta amb altres espais ideals per a celebracions de noces i per a acollir esdeveniments de tot tipus.

Obre de dimarts a diumenge en horari d’esmorzar, de 10:00 h a 13:00 h, i en horari de dinar en dos torns, un a les 13:00 h i un altre a les 15:00 h. Es poden realitzar reserves. • Preu mitjà

  15€ - 25€

 • Aforament

  80

 • Fumadors

 • Menjar a domicili

  no

 • Menjar per emportar-se

  no

Altres restaurants propers