Guiacat
Compartir
17488 Riera Sant Vicenç s/n
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant Compartir es troba a la meravellosa localitat de Cadaqués i va començar la seva aventura l’any 2012 gràcies a Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch. El restaurant està ubicat al centre històric de Cadaqués, en un edifici emblemàtic de principis del segle XVIII que h...

El restaurant Compartir es troba a la meravellosa localitat de Cadaqués i va començar la seva aventura l’any 2012 gràcies a Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch.

El restaurant està ubicat al centre històric de Cadaqués, en un edifici emblemàtic de principis del segle XVIII que ha sigut reformat completament.

Allò que fa especial el restaurant Compartir és que per tal de gaudir d’una experiència gastronòmica única, els comensals podran descobrir una gran varietat de plats que es situaran al centre de la seva taula de manera que tots els comensals puguin tastar-los gràcies al concepte “pica-pica”. Això crea un espai d’allò més amigable i desinhibit, i fa que els clients puguin compartir les seves experiències.

A la carta, hi trobareu tot tipus de peix, arrossos i plats tradicionals de la cuina mediterrània.

En l’actualitat, el restaurant Compartir compta amb dos Sols a la Guia Repsol  i apareix recomanat a la Guia Michelin. 

Llegir més
Cuines
OPINIONS

 

Carles Val

star image star image star image star image star image       fa 1 setmana

Restaurant de molta qualitat. Recomano el menú degustació. Inclou 10 plats + 3 postres (tot per compartir).

Marta Peidro

star image star image star image star image star image       fa 3 setmanes

Espectacular!! Tot excel·lent... l'espai, l'atenció, l'ambient, el menjar, el vi!! Tornarem!! I comprarem vi de la botiga online. Ens va encantar!! 😋

HELENA CABRATOSA RISPAU

star image star image star image star image star image       fa 1 mes

Espectacular com sempre. Vam fer el menú degustació de aperitiu, 6 plats ,dos postresi 5 vins.o cçou aicues, i cafes.

Bosch Vinyals

star image star image star image star image star image       fa 1 mes

Un restaurant acollidor al centre de Cadaqués on hi serveixen una cuina arrelada al territori amb plats molt estudiats, equilibrats en els sabors i sorprenents. El servei molt atent i proper. Hem gaudit molt del menú degustació a un preu molt correcte.

Xavier Prats Alaball

star image star image star image star image star image       fa 4 mesos

Genial, ens n'havien parlat molt bé i no ens ha decepconat gens! Hem fet el menú Compartir de 80€, on el xef tria 10 plats i 3 postres. Tot ha sigut genial, tot el que hem menjat molt bo, el lloc molt bé i el servei molt amable per part de tot el personal.

Altres restaurants propers