Guiacat
Compartir
17488 Riera Sant Vicenç s/n
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant Compartir es troba a la meravellosa localitat de Cadaqués i va començar la seva aventura l’any 2012 gràcies a Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch. El restaurant està ubicat al centre històric de Cadaqués, en un edifici emblemàtic de principis del segle XVIII que h...

El restaurant Compartir es troba a la meravellosa localitat de Cadaqués i va començar la seva aventura l’any 2012 gràcies a Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch.

El restaurant està ubicat al centre històric de Cadaqués, en un edifici emblemàtic de principis del segle XVIII que ha sigut reformat completament.

Allò que fa especial el restaurant Compartir és que per tal de gaudir d’una experiència gastronòmica única, els comensals podran descobrir una gran varietat de plats que es situaran al centre de la seva taula de manera que tots els comensals puguin tastar-los gràcies al concepte “pica-pica”. Això crea un espai d’allò més amigable i desinhibit, i fa que els clients puguin compartir les seves experiències.

A la carta, hi trobareu tot tipus de peix, arrossos i plats tradicionals de la cuina mediterrània.

En l’actualitat, el restaurant Compartir compta amb dos Sols a la Guia Repsol  i apareix recomanat a la Guia Michelin. 

Llegir més
Cuines
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers