Guiacat
El Celler de l'Àvia
43764 Av. Catalunya, 17
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El Celler de l’Àvia és un restaurant que es troba a El Catllar, a la província de Tarragona. Aquí es poden trobar plats de la cuina tradicional catalana elaborats amb productes ecològics i de primera qualitat. El restaurant ofereix una gran quantitat de plats tradicionals catalans com els cargols a la llaun...

El Celler de l’Àvia és un restaurant que es troba a El Catllar, a la província de Tarragona. Aquí es poden trobar plats de la cuina tradicional catalana elaborats amb productes ecològics i de primera qualitat.

El restaurant ofereix una gran quantitat de plats tradicionals catalans com els cargols a la llauna, els cargols a la cassola, el bacallà amb all i oli i els peus de porc a la brasa. A més, disposen de postres casolanes. Durant la temporada, el restaurant ofereix calçotades i graellades de carn i ofereix la possibilitat d’encarregar paelles per emportar. També disposa de menú diari, menú de cap de setmana, menú per a grups, menjar per a celíacs i menú per a nens.

El establiment té una terrassa d’estiu, una zona per a nens i un jardí meravellós, a més de comptar amb sales privades per a celebrar banquets amb un aforament màxim de 100 persones. Posseeix un servei de càtering i es poden realitzar reserves amb antelació.

Obre tots els dies, excepte els dimarts que està tancat, en horari de dinar de 13:00 h a 16:00 h. També obre els divendres i dissabtes en horari de sopar de 20:30 h a 23:00 h.

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

Altres restaurants propers