Guiacat
Restaurant Casamar
17211 Nero, 3
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant Casamar, que està a Llafranc, porta des de l'any 2000 oferint una cuina dedicada als productes i a les elaboracions per a preparar plats únics. Aquesta nova tendència d'aquest restaurant que posseeix una estrella Michelin es deu a la incorporació del xef Quim Casellas. Així, ara els s...

El restaurant Casamar, que està a Llafranc, porta des de l'any 2000 oferint una cuina dedicada als productes i a les elaboracions per a preparar plats únics.

Aquesta nova tendència d'aquest restaurant que posseeix una estrella Michelin es deu a la incorporació del xef Quim Casellas. Així, ara els seus plats ofereixen una mostra de la gastronomia local tradicional.

Llegir més
Menjar

 

OPINIONS

 

Juan Carlos Basi

star image star image star image star image star image       fa 1 setmana

Excel·lent Hotel Restaurant amb *Michelin. Cuina Mediterrània i de Mercat amb gènere de primer nivell. Experiència sensacional 👌. Servei exquisit i qualitat suprema. Preu alt però justificat .

MARIA SENA SICART

star image star image star image star image star image       fa 1 setmana

Perfecte en tots els aspectes que es demanen en un restaurant de la seva categoria. Bon servei,producte I elaboracions. Tracte amable i distès.Professionalitat i, a més, un local preciós amb vistes immillorables. Preu just per a tot el que he esmentat. Resultat,un sopar fantàstic!.Què més es pot demanar???

Josep Maria Coll

star image star image star image star image star image       fa 2 setmanes

Espectacular! En Quim Casellas i el seu equip és un dels grans de la província de Girona. Menú degustació fantàstic, amb 8 plats espléndids, ben cuinats amb productes de proximitat. Per repetir...

Rosa Molina

star image star image star image star image star image       fa 2 mesos

Una estada excel.lent. El lloc, la tranquil.litat, l'amabilitat dels propietaris i el personal, el restaurant deliciós, el balconet des d'on vèiem la muntanya i el mar... Han estat uns dies de repòs i de gaudi de les nostres vacances. Si podem segur que tornarem més vegades. Moltes gràcies per tot.

Jordi Sumi

star image star image star image star image       fa 3 mesos

Bon hotelet, ben situat a Llafranc amb un servei atent i amable. Cuina bona i de qualitat amb uns menús més que recomanables. Carta de vins molt extensa i variada. Les habitacions son correctes però les que son millors tenen vistes al mar i a la platja de Llafranc. L'esmorzar molt bo, variat i amb possibilitat de més plats calents amb suplement.

Altres restaurants propers