Guiacat
Restaurant Casa Fonteta
17110 Plaça Catalunya, s/n
26€ - 35€
Preu mitjà
12.5€
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
ACTUALMENT TANCAT El restaurant Casa Fonteta se situa a pocs quilòmetres de Les Gavarres i de la Bisbal de l’Empordà, en un nucli urbà que gira al voltant de l’església de Santa Maria. Aquest espai del Baix Empordà serveix una cuina casolana a bon preu i amb una qualitat i un servei excel·lent....

ACTUALMENT TANCAT

El restaurant Casa Fonteta se situa a pocs quilòmetres de Les Gavarres i de la Bisbal de l’Empordà, en un nucli urbà que gira al voltant de l’església de Santa Maria. Aquest espai del Baix Empordà serveix una cuina casolana a bon preu i amb una qualitat i un servei excel·lent. S’hi poden trobar plats de la terra com botifarra, arrossos, confit d’ànec amb puré de poma i carbassó o altres plats que introdueixen sabors d’altres gastronomies.

A més de dinars i sopars, el restaurant Casa Fonteta també ofereix esmorzars de forquilla i un servei de còctels i copes a la seva terrassa, que compta amb lloc per 45 comensals i amb una vegetació i decoració natural i rústica, sense perdre l’elegància. És un restaurant familiar ideal per a nens i també ofereixen menjar per emportar.

Obre els migdies de dimecres a diumenge i les nits de divendres i dissabte.

Llegir més
Horaris

 

  Esmorzar Dinar Sopar
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge

Obert de divendres a diumenge al migdia, festius i vigílies de festius.

Horari de sala de 13:00 a 17:00.

Horari de cuina de 13:00 a 16:00.

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers