Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant
Restaurant Can Ruben

Preu mitjà 15€ - 25€

Preu menú 11.5€

Contacte

Localització

Ctra. Pals a Torroella

17256

Pals

Baix Empordà

Aforament 120

Fumadors

Menjar a domicili no

Menjar per emportar-se

Hi ha algun error?

Ets el propietari?

 • 4111_1.jpg
 • 4111_2.jpg
 • 4111_3.jpg
 • 4111_4.jpg
 • 4111_5.jpg

Can Ruben va obrir les portes el 1971 i avui dia ja està regentat per la tercera generació de la família. Des del principi aquest establiment s’ha dedicat a la cuina tradicional on es noten les arrels valencianes de l’àvia de l’actual propietari, sobretot en els arrossos. L’última reforma que s’hi ha fet fou el 2009 en què ampliaren la masia per a habilitar-la perquè qui volgués pogués passar-hi la nit.

A Can Ruben tenen una gran oferta de plats per llepar-se’n els dits. També fan rostits i guisats, tenen una bona carta de carns i preparen salses i guarnicions excel·lents per acompanyar-les. Algunes de les seves especialitats principals són les cuixetes de granota flamejades amb all i julivert, el suquet d’anguiles a l’estil de l’àvia Maria, l’arròs de muntanya amb conill, ceps i cargols, l’arròs caldós amb carxofes i bacallà i un llarg etcètera. Als plats que preparen a Can Ruben trobareu una elegant barreja d’aliments de qualitat que podreu acompanyar amb vins excel·lents. Val a dir que també preparen menús diaris, menús de nit i menús de cap de setmana i, com a característica d’aquest restaurant, és interessant saber que les mitges porcions dels menús es cobren al 60%. També cal destacar que el menú del dia ha tingut un preu molt ajustat des de sempre per tal de fer-lo assequible a tothom (antigament valia 80 ptes. i actualment, un màxim de 10 €), la qual cosa no compromet gens ni la qualitat dels ingredients ni la preparació del plat.

Pel que fa als espais de la masia, Can Ruben té ubicat el restaurant, pròpiament dit, en dos amplis menjadors interiors i en diversos espais reservats per a grups. Així mateix disposa d’una zona infantil perquè els més petits s’ho passin d’allò més bé i de dues terrasses amb unes bones vistes al poble medieval de Pals i a la bonica Plana de l’Empordà. Cal destacar que Can Ruben disposa d’un chillout molt acollidor en què durant els mesos d’estiu podreu gaudir d’uns excel·lents combinats.

La masia també posa a disposició dels clients set elegants habitacions minimalistes i acollidores per a qui vulgui hostatjar-s’hi que estan completament equipades amb bany i aire condicionat i que també inclouen l’esmorzar.

Per últim cal destacar que Can Ruben es troba en una privilegiada zona de l’Empordà i al bell mig de la Costa Brava. Està a 5 minuts en cotxe de la platja de Pals, a 10 minuts del nucli de Begur i a 10 minuts de Torroella de Montgrí, de l’Estartit i de les Illes Medes. • Preu mitjà

  15€ - 25€

 • Aforament

  120

 • Fumadors

  A la terrassa
 • Menjar a domicili

  no

 • Menjar per emportar-se

Altres restaurants propers