Guiacat
Restaurant Can Rosa
17869 Can Rosa d'Abella, s/n
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
El restaurant Can Rosa es troba ubicat en Abella, en Villalonga de Ter. Es caracteritza per una cuina tradicional casolana i catalana elaborada amb productes de mercat. A més, es troba envoltat per muntanyes i, per tant, posseeix unes vistes meravelloses que acompanyen a la seva esplèndida cuina. Entre els seus plats destacats es t...
El restaurant Can Rosa es troba ubicat en Abella, en Villalonga de Ter. Es caracteritza per una cuina tradicional casolana i catalana elaborada amb productes de mercat. A més, es troba envoltat per muntanyes i, per tant, posseeix unes vistes meravelloses que acompanyen a la seva esplèndida cuina.

Entre els seus plats destacats es troben els canelons casolans, els cargols a la llauna, la graellada de verdures o els bolets. També tenen menjar per a celíacs, menú diari, menú de cap de setmana i menú per a grups.

El restaurant compta amb un servei de cuina ininterrompuda, un servei de menjar per emportar i un servei de distribució a domicili. A més, tenen una zona per a nens, un aparcament privat per a clients i salons privats per a diverses celebracions.

Obre tots els dies, excepte els dilluns laborals, de 10:00 h a 18:00 h (els divendres y dissabtes obre fins les 23:00 h). La resta de dies obre en horari de sopar amb reserva prèvia. Obre a l'agost.
Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers