Guiacat
Can Pere Punyetes
08461 Ctra. del Montseny, 40
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. El restaurant Can Pere Punyetes es troba al centre de Sant Esteve de Palautordera, al peu del Montseny. Aquest petit restaurant, que porta funcionant des de fa més 7 anys, és un negoci familiar que ofereix una cuina de mercat. A la seva carta es poden veure productes frescos, tant de la zona com de la costa, i e...

Actualment tancat.

El restaurant Can Pere Punyetes es troba al centre de Sant Esteve de Palautordera, al peu del Montseny. Aquest petit restaurant, que porta funcionant des de fa més 7 anys, és un negoci familiar que ofereix una cuina de mercat.

A la seva carta es poden veure productes frescos, tant de la zona com de la costa, i en destaquen els plats elaborats amb peix i marisc. Per exemple, tenen plats com el bacallà, les ostres, el pop a la gallega, el tataki de tonyina o els calamars a la romana.

A més, compten també amb un menú diari, un menú per a grups, un menú per a nens, servei de menjar per emportar-se, plats aptes per a celíacs i servei de càtering.

L’establiment prioritza el tracte personal i disposa de salons privats per a reunions o celebracions, una terrassa i una zona de bar. Es poden realitzar reserves amb antelació.

Obre de dimarts a dissabte durant tot el dia i els diumenges obre fins a la tarda. Obre a l’agost i al Nadal.

Llegir més
OPINIONS

 

Jaume Gelpí Bosch

star image star image star image star image star image       fa 1 any

El menjar estava espectacularment bo i dels pocs llocs on es poden menjar ostres fresques. Molt recomanat!

Marc Vilaro Bosch

star image star image star image star image       fa 4 anys

Gran restaurant a prop de Sant Celoni, menu espectacular. No deixeu de provar la seva paella.

Victoria . Pou

star image star image star image star image       fa 4 anys

Un bon lloc on pots gaudir d'una bona oferta d'aliments de gran qualitat. Varietat en el menú i de preu raonable. Amb bon temps pots gaudir de terrassa. Un bon servei atent a les necessitats i molt amable.

Albert Poch Granero

star image star image star image star image star image       fa 4 anys

El restaurant Pere Punyetes és un restaurant de cuina mewditerrània on fan per emportar molt bones paelles d´arrós. Val la pena probar-ho. Està bé de preu. Divendres i dissabte tenen llicència per obrir fins les 02:30 ies converteix en un bar on anar a fer una copa o anar a prendre una cervesa. Hi ha molt bon ambient. Os el recomano de totes totes.

Laura González

star image star image star image star image star image       fa 4 anys

Elaboracions de qualitat. Il-lusió i bona cuina. Sofisticació mesurada. Carta de vins cuidada És un plaer menjar-hi!!!!

Altres restaurants propers