Guiacat
Restaurant Cafeteria Can Julià
17220 Rbla. Vidal, 46
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant-cafeteria Can Julià s’ubica a Sant Feliu de Guíxols, un municipi de la comarca del Baix Empordà a tocar de les platges de la Costa Brava. En aquestes vistes privilegiades, al mig de la rambla principal de la localitat, el restaurant Can Julià ofereix una cuina casolana, en consonància amb els p...

El restaurant-cafeteria Can Julià s’ubica a Sant Feliu de Guíxols, un municipi de la comarca del Baix Empordà a tocar de les platges de la Costa Brava. En aquestes vistes privilegiades, al mig de la rambla principal de la localitat, el restaurant Can Julià ofereix una cuina casolana, en consonància amb els plats típics i tradicionals de les terres catalanes.

Els seus sabors són mediterranis i elaboren tant plats combinats com tapes. Per això algunes de les seves especialitats són el filet de vedella, el civet de porc senglar i el pop a la brasa, així com un gran número de tapes variades. 

Aquest restaurant, obert des de l’any 1985, va ser renovat el 2009 i compta amb una decoració elegant i senzilla que crea un ambient familiar però també adient per a prendre-hi una copa per la nit.

Ofereix un menú amb una excel·lent relació qualitat-preu, molt complet i amb un servei proper i una atenció personalitzada i ràpida. És conegut pel bon preu i qualitat del seu menú diari, que sempre és variant i que compta amb una gran varietat de plats.

La terrassa que té Can Julià és també un punt afegit, ja que s’hi pot dinar tot respirant els aires de mar de la Costa Brava. A més, també elaboren esmorzars de forquilla així com també s’hi organitzen àpats per a grups. Està disponible també com a cafeteria per a prendre-hi un bon cafè a qualsevol hora del dia.

Obre de divendres a diumenge tot el dia i els dilluns, dimecres i dijous fins la tarda. El dimarts és el seu dia de descans.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers