Can Gros, restaurant familiar amb 4 menjadors acollidors, amb un ambient familiar i agradable, especialitzat amb bacallà i cargols.
El bacallà és d’alta qualitat provinent d’Islàndia, on es manipulat al mateix restaurant ( dessalat i tallat). El plat estrella és el bacallà Can Gros tot i que a la carta hi ha més varietats.
Els cargols també son un referent de la casa, provinents del nostre país i d’una mida mitjana i amb closca dura. Es presenten alguns a la llauna i d’altres saltejats. Tenen fins a deu varietats diferents a provar, com per exemple els més clàssics i més demanats els de tomàquet i per els més atrevits els de roquefort.
També podreu trobar-hi els seus plats d’elaboració pròpia com les croquetes de pollastre, el paté, els canelons, els calamars a la romana i les seves postres casolanes com la crema, el flam, el tocinet del cel, les trufes...
I sense oblidar-nos les carns a la brasa de sempre i els seus productes de temporada com els bolets i els calçots ( de gener a març).
El restaurant disposa de parc infantil i terrassa on poder pendre un aperitiu i el cafè.
- Targeta de crèdit
- Terrassa o jardí
- Zona nens
- Wifi
- Obert el nadal
- Menú per a grups
- Mobilitat reduïda
- Calefacció
- Accepta reserves
- Música en directe
- Aire condicionat
- Salons privats
- Accepta animals
- Bar
- Carta en anglès
- Menjar per a celíacs
- Menú per a nens
- Obert diumenge
- Obert a l'agost
- Aparcament privat
Esmorzar | Dinar | Sopar | |
Dilluns | |||
Dimarts | |||
Dimecres | |||
Dijous | |||
Divendres | |||
Dissabte | |||
Diumenge | |||
Dilluns tancat. |
Encara no hi ha cap opinió