Guiacat
Restaurant Can Bosch
43850 Rambla Jaume I, 19
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Situat a cent metres del port, el restaurant Can Bosch va obrir les seves portes el 1969 a Cambrils, un típic poble de tradició marinera. El 1988 la segona generació en va prendre el relleu. A més, actualment disposa d'una estrella Michelin. La seva cuina es defineix com de mercat i d'autor, ja que es selecciona la mill...

Situat a cent metres del port, el restaurant Can Bosch va obrir les seves portes el 1969 a Cambrils, un típic poble de tradició marinera. El 1988 la segona generació en va prendre el relleu. A més, actualment disposa d'una estrella Michelin.

La seva cuina es defineix com de mercat i d'autor, ja que es selecciona la millor matèria prima provinent del mercat, i a la vegada de la comarca del Baix Camp. En les receptes es pot apreciar el coneixement del mar que sempre ha tingut la família, a la vegada que es percep un personalitat única en els plats.

Can Bosch també compta amb una acurada selecció de vins, tan nacionals com internacionals, i amb un tracte totalment respectuós amb la cava.

Llegir més
Menjar

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió