Guiacat
Restaurant Cal Quim
43830 Passeig Colom, 7
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. A la localitat de Torredembarra, a primera línia de platja, hi trobareu el restaurant Cal Quim. En aquest restaurant es pot gaudir de la cuina marinera en estat pur elaborada amb els millors productes del mercat amb tocs de la cuina mediterrània. Des de l’any 2000, Cal Quim ha anat guanyant popularitat a la ...

Actualment tancat.

A la localitat de Torredembarra, a primera línia de platja, hi trobareu el restaurant Cal Quim. En aquest restaurant es pot gaudir de la cuina marinera en estat pur elaborada amb els millors productes del mercat amb tocs de la cuina mediterrània.

Des de l’any 2000, Cal Quim ha anat guanyant popularitat a la comarca del Tarragonès gràcies a la feina de tot el seu equip que ofereix el millor peix i marisc fresc de la zona sense passar per cap intermediari, de la llotja al plat. A més, ara està dirigit pel cuiner Josep Maria Casadesús.

Entre els plats que hi destaquen en aquest restaurant es troben alguns com les anxoves, l’arròs caldós, l’arrossejat o la fideuada. Encara que també tenen un menú diari.

L’establiment compta amb una terrassa exterior, on es pot gaudir d’unes vistes magnífiques del mar mediterrani, i  una zona de bar per prendre copes o còctels. Està adaptat per a persones minusvàlides i es poden realitzar reserves per telèfon.

Obre tots els dies, excepte els dimecres que està tancat, de 13:00 h a 15:30 h. Obert a l’agost.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers