Guiacat
Restaurant Cal Quim
43830 Passeig Colom, 7
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. A la localitat de Torredembarra, a primera línia de platja, hi trobareu el restaurant Cal Quim. En aquest restaurant es pot gaudir de la cuina marinera en estat pur elaborada amb els millors productes del mercat amb tocs de la cuina mediterrània. Des de l’any 2000, Cal Quim ha anat guanyant popularitat a la ...

Actualment tancat.

A la localitat de Torredembarra, a primera línia de platja, hi trobareu el restaurant Cal Quim. En aquest restaurant es pot gaudir de la cuina marinera en estat pur elaborada amb els millors productes del mercat amb tocs de la cuina mediterrània.

Des de l’any 2000, Cal Quim ha anat guanyant popularitat a la comarca del Tarragonès gràcies a la feina de tot el seu equip que ofereix el millor peix i marisc fresc de la zona sense passar per cap intermediari, de la llotja al plat. A més, ara està dirigit pel cuiner Josep Maria Casadesús.

Entre els plats que hi destaquen en aquest restaurant es troben alguns com les anxoves, l’arròs caldós, l’arrossejat o la fideuada. Encara que també tenen un menú diari.

L’establiment compta amb una terrassa exterior, on es pot gaudir d’unes vistes magnífiques del mar mediterrani, i  una zona de bar per prendre copes o còctels. Està adaptat per a persones minusvàlides i es poden realitzar reserves per telèfon.

Obre tots els dies, excepte els dimecres que està tancat, de 13:00 h a 15:30 h. Obert a l’agost.

Llegir més
OPINIONS

 

Joan saumell i puig

star image star image star image star image       fa 3 anys

Restaurant davant de platja. El servei molt bo i els cambrers molt amables. Els primers pou bon, pero l'arros i la fideua no son res de l'altre món

susi morella

star image star image star image star image       fa 3 anys

El menú molt bó, només dir un pero, el gelat de xocolata ja feia dies que el teníen al congelador, l'atenció rebuda excelent , i sense haver-se d'esperar entre plat i plat

tcrispina

star image       fa 4 anys

Atenció nefasta per part propietari un jovenet, He estat una setmana a Torredembarra justament al costat. Durant el dia una mica de gent de nit com a molt una o dues taules en funcionament. La resposta es molt senzilla. Un amo jovenet mal educat amb la clientela , jugant amb el mòbil tota l'estona, sense sortir de la barra . Una pena un restaurant amb producte bo i per culpa d'un nou propietari jovenet amb poques ganes de treballar, el que seria un nini, veure'l tant buit ,sobretot de nit ,fa pena .Jo fins i tot havia pujat expressament des de Barcelona alguna vegada a sopar, Feia uns 8 anys que no anava i quina pena de veritat que per culpa d'un cap incompetent sense gaire idea d'hostaleria i tracta al client estigui tant buit amb el que era aquest restaurant, si ho veies l''antic amo segur es posaria trist. Amb l 'ubicació que te i recalcar que la cambrera de sempre si es eficient i competent ja que la coneixia de abans. Que consti que parlo perquè tinc bastants coneixements del mon de l'hostaleria familiar amb diferents restaurants a Barcelona.

JOAN P

star image star image star image star image       fa 4 anys

Bon menjar en un bon lloc, davant el mar. Tot el que vam menjar estava molt bo, i els preus en línia amb el ofert. Servei insuficient (estaven desbordats) per sota dels preus que tenen, a més ningú parlava català.

Enric Obrador

star image       fa 5 anys

L' amanida de la casa, molt bé. Els cargols punxencs, fatal. Tous i sense gust. La graellada de peix: gran quantitat de musclos (molt bons però massa). Molts cargols punxencs (ja n'havíem demanat com entrant). Les navalles resseques, fredes i sorroses. El peix, mal punt de cocció i fred. La sepia i el calamars, passables però freds. Ni una gamba, ni un escamarlà. Resum: un dinar de 100 euros (sense postres) que es podria puntuar amb 3 o 4 si el peix hagués estat al punt.

Altres restaurants propers