Guiacat
Restaurant Cal Borrasca
8261 Escasany, 15
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Al nucli antic de la localitat de Cardona es troba un restaurant molt acollidor: el restaurant Cal Borrasca. La decoració de Cal Borrasca està cuidada fins a l'últim detall. Les parets estan cobertes de meravelloses rajoles de principis del segle XX, moltes de les superfícies estan recobertes de fusta i a...

Al nucli antic de la localitat de Cardona es troba un restaurant molt acollidor: el restaurant Cal Borrasca.

La decoració de Cal Borrasca està cuidada fins a l'últim detall. Les parets estan cobertes de meravelloses rajoles de principis del segle XX, moltes de les superfícies estan recobertes de fusta i a les taules mai falten els ramells de flors sobre les estovalles de quadres que aporten un toc rústic.

La gastronomia que ofereix el restaurant Cal Borrasca es basa en els productes locals cuinats lentament per tal d'aconseguir el millor sabor de cada producte. Cal Borrasca és, per tant, el lloc ideal per gaudir de la cuina catalana de mercat elaborada amb productes de proximitat i en un ambient tranquil i distès.

El restaurant disposa d'una àmplia carta i diferents menús que els comensals podran escollir segons els seus gustos i necessitats. Entre els plats de la carta destaquen l'entrecot de vedella de la Vall del Cardener a la pedra, el llobarro al forn amb "suquet" de cloïsses i el milfulls d'albergínia amb formatge de cabra i oli d'alfàbrega.

El restaurant obre de dilluns a diumenge de 13:00 h a 16:00 h i, només els divendres i dissabtes, de 21:00 h a 23:00 h. Està obert a l'agost també i es poden realitzar reserves amb antelació.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers