Guiacat
Restaurant Ca La Maria
17240 Crta. C-65, km 7,5
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Ca La Maria és un restaurant que es troba en una masia del segle XVII. Ofereix una cuina catalana amb tocs moderns, on destaquen els gustos de sempre però tot està cuinat amb tècniques i acabats actuals. Utilitzen ingredients de proximitat, de temporada, ecològics, de comerç just i pesca sostenible. El re...

Ca La Maria és un restaurant que es troba en una masia del segle XVII. Ofereix una cuina catalana amb tocs moderns, on destaquen els gustos de sempre però tot està cuinat amb tècniques i acabats actuals. Utilitzen ingredients de proximitat, de temporada, ecològics, de comerç just i pesca sostenible.


El restaurant no té un menú fix, sinó que renova el menú i la carta per oferir als clients les millors sensacions gastronòmiques amb la descoberta de nous gustos i textures.


Ca La  Maria disposa de tres menjadors interiors i d'una terrassa per gaudir a qualsevol època de l'any. És el lloc ideal per a celebracions familiars, ja siguin casaments, bateigs, comunions, dinars o sopars d'empresa, aniversaris, etc.


El restaurant es troba a la Llagostera (Gironès), just al costat de la Via Verda que uneix Girona amb la Costa Brava.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers