Guiacat
Burger King Tarragona (Les Gavarres)
43007 C.C. Les Gavarres
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Noelia Clariso

star image       fa 2 mesos

Molt caòtic, un munt d'hamburgueses esperant i un munt de gent emprenyada. Quan finalment fan la teva comanda falta la meitat de les coses, un munt de gent esperant-se i emprenyada. Una cosa, som a l'estiu agrairien l'aigua fresca!

J GL

star image       fa 3 mesos

NO ATENEN EN CATALÀ, SEGONS ELLS NO HI HA CAP TREBALLADOR QUE L’ENTENGUI, EL LOCAL ESTA BRUT I SON MOLT LENTS I SOBRETOT MOLT MAL EDUCATS, SOBRETOT EL CAP DE TORN. LES MÀQUINES DE FER COMANDES ESTAN MES BEN PREPARADES QUE EL PERSONAL QUE ALMENYS ELLES SI QUE T’ATENEN EN CATALÀ. DESPRES ES QUEIXARAN QUE LES MÀQUINES ELS HI HAN TRET EL LLOC DE FEINA! NO HI TORNAREM MÉS!

Joan Màrius Lafarga Calull

star image       fa 3 mesos

Fatal, no ens van volguer atendre si no parlàvem en castellà i no ens van facilitar el fulls de reclamacions com Deu mana. Ademes ens van tancar la porta als morros de males maneres. Estem tramitant la pertinent denuncia. Si ets català i no et vols sentir discriminat lingüísticament no hi vaigis…

jordi rabascall

star image star image       fa 3 mesos

Han trigat 10minuts a atendre'm i això sense tenir ningú davant, de fet només hi havia una taula del local ocupada. Després, minuts més fins que m'han servit. Una alegria quan m'han dit que podia reomplir el got de beguda tants cops com vulgués. Però resulta que la beguda se serveix en una d'aquelles màquines que la preparen al moment a base de xarop, amb la qual cosa semblava que estessis bevent un xarop de cola aigualit i amb gas. Hauria preferit que em donessin una sol beguda, però en condicions. A més, un tècnic estava treballant en la màquina per tant havies d'anar esperant que et deixes passar per omplir el got. Ja no sóc gaire amic de les cadenes de menjar ràpid, però avui ha estat especialment dolenta. El menjar, més o menys decent, com habitualment.

Dani Bonet

star image       fa 2 anys

Local brut, mala atenció i mal servei. Res a veure amb els altres locals de la franquicia. S'han deixat de posar ingredients, comandes a mitjes. A sobre m'han cobrat un gelat per dir-me despres que no en tenen (això pot passar)... el que no es normal es que no em retornin els diners com ha passat, posant inconvenients i papers pel mig. No hi tornaré.

Altres restaurants propers