El restaurant Bruixes de Burriac by Jaume Drudis es troba a Altafulla (Tarragonès) i es basa en quatre pilars fonamentals: la qualitat del servei, la selecció de les millors matèries primeres, la feina ben feta i el compromís amb el client.
El xef encarregat de capitanejar aquest restaurant és Jaume Drudis i ofereix una cuina mediterrània i de mercat, basada en acurats mètodes de cocció. A més, tots els plats s’elaboren amb productes de temporada i de proximitat de la zona del Baix Gaià.
El restaurant ofereix un servei de menús variats i una carta que va canviant segons l’època de l’any per tal d’oferir els millors productes de cada temporada. A més, tenen servei de menjar per emportar-se amb encàrrec previ (entre unes 24/48 h) i en el local també compten amb espectacles i música en directe.
Obre en horari de dinar de 13:30 h a 16:00 h i en horari de sopar de 20:30 h a 23:00 h. Es poden realitzar reserves amb antelació.
- Guarda-roba
- Fil musical
- Futbol en directe
- Targeta de crèdit
- Terrassa o jardí
- Wifi
- Obert el nadal
- Menú per a grups
- Minusvàlids
- Calefacció
- Accepta reserves
- Música en directe
- Aire condicionat
- Salons privats
- Reserves per email
- Copes / còctels
- Bar
- Sommelier
- Carta en anglès
- Menjar per a celíacs
- Menú per a nens
- Càtering
- Obert diumenge
- Obert a l'agost
- Guia Michelin
- Espectacles en directe
- Fàcil Aparcament
- Aparcament privat
Esmorzar | Dinar | Sopar | |
Dilluns |
![]() |
![]() |
![]() |
Dimarts |
![]() |
![]() |
![]() |
Dimecres |
![]() |
![]() |
![]() |
Dijous |
![]() |
![]() |
![]() |
Divendres |
![]() |
![]() |
![]() |
Dissabte |
![]() |
![]() |
![]() |
Diumenge |
![]() |
![]() |
![]() |
Dinar: 13:30 - 16:00 Sopar: 20:30 - 23:00 |
Berta Rumbo Sobrevias
fa 2 mesos
Nosaltres hi vam anar en parella a fer un menú degustació amb maridatge. El restaurant és maco i acollidor. El servei és molt amable. Pel què fa a la cuina, van haver-hi sol i ombres: en general tot estava molt bo (sobretot els entrants) amb un toc de cuina francesa (cremes de llet, pebres, cítrics,...) els plats principals (tonyina i filet de vedella) per a mi, estaven força passats de cocció i, per tant, acabaven per ser molt estopencs i poc melosos. En els anys que fa que faig menús degustació, he arribat a la conclusió que no val gens la pena fer el maridatge. Sempre acaben decevent! Val més triar un vi que sàpigues que t'agrada o un bon escumós. S'ha de dir però, que com que vaig comentar que el vi blanc no m'acabava d'agradar, mai ens va faltar la copa plena de cava. Molt amables, això sí!! En general bona experiència!
josep mª Subirat
fa 4 mesos
Els plats principals, ben elaborats, bons, i preus raonables, els complements per anomenar-los d alguna manera, pa ( d'or minim), aigua, begudes ,postres... ,es un altre tema, el preus estan passats,desorbitats... L'atenció del personal de sala,impecable
Daniel Aznar Corbella
fa 9 mesos
Vàrem triar el menú degustació "experiència sensorial" i no ens va decebre gens. Vam demanar consell en el beure i ens van recomanar cava Sumarroca: Excel.lent. L'ambientació, molt adequada amb llums d'ambient i uns acabats molt acurats en un entorn en pedra seca a les parets. El servei de restauració: excel.lent i molt professional. Per acabar, el cafè molt bo (de vegades és una llàstima que no ho sigui).
Oriol
fa 1 any
Menú de temporada 38,50 € tot molt bo i molt ben atesos. Potser els dos últims plats tenien sabors similars a les salses, però molt sutil. A més del que hi ha a les fotos hi havia un xarrup d'aperitiu.
Jordi Pota
fa 1 any
Servei molt amable i professional. El menú gourmet n’esperàvem una mica més pel preu que té. Tot i així va estar força bé. A destacar la costella de vedella, molt bona i es desfà a la boca. El menú d’experiència vegana és correcte, ens vam trobar les patates del segon plat una mica crues. Però la resta correcte. Tampoc per tirar coets. En resum, de qualitat preu esperàvem una mica més. Tot i això es nota que ho fan amb un bon tracte, ganes i cura.