Guiacat
La Brasa de Quart
17241 Ctra. Sant Feliu, km 3
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. El restaurant La Brasa de Quart es troba prop del riu Onyar, a la carretera de Sant Feliu, envoltat per la tranquil·litat de l'entorn natural. Els plats que es poden trobar al seu menú són casolans i típics catalans i mediterranis, cosa que el converteix en un bon lloc per a gaudir de la ga...

Actualment tancat.

El restaurant La Brasa de Quart es troba prop del riu Onyar, a la carretera de Sant Feliu, envoltat per la tranquil·litat de l'entorn natural.

Els plats que es poden trobar al seu menú són casolans i típics catalans i mediterranis, cosa que el converteix en un bon lloc per a gaudir de la gastronomia nativa.

A la seva variada carta hi destaquen plats com el magret d'ànec, els cargols a la llauna o el bacallà al gust, entre altres; i també en serveixen esmorzars de forquilla típics catalans.

No obstant, també ofereix un menú diari de dilluns a divendres i un menú de cap de setmana. També disposen d'un menú per a nens i d'un menú per a grups.

La seva llar de foc, junt amb la seva decoració tradicional y acollidora, li atorga un gran encant rural que es completa amb un espai exterior cobert, que els hi encantarà als nens. Tot això, fa que recordi a una casa tradicional catalana.

A més a més, disposa de diverses sales àmplies a l'interior, ideals per a reunions de grups o per a celebracions i esdeveniments. Es poden realitzar reserves amb temps i que posseeix un aparcament per a vehicles privat.

Obren tots els dies de la setmana de 08:00 h a 22:00 h amb cuina ininterrompuda. També fan menjar per emportar.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers