Guiacat
La Barretina Fonda d'Orfes
17468 Pl. Major, 28
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
La Barretina ja fa 30 anys que fa les delícies de molta gent, tant dels assidus com dels que hi van a fer un cop d’ull i després passen a formar part del primer grup. I és que qui no marxaria amb un somriure d’orella a orella d’aquest restaurant després d’haver menjat una bona ració d...

La Barretina ja fa 30 anys que fa les delícies de molta gent, tant dels assidus com dels que hi van a fer un cop d’ull i després passen a formar part del primer grup. I és que qui no marxaria amb un somriure d’orella a orella d’aquest restaurant després d’haver menjat una bona ració de cuina catalana i casolana i després que el personal t’hagi tractat tan bé durant tota l’estada que en marxar ja et sents com de la família?

La Barretina és el lloc ideal tant per a fer un àpat íntim, ja que el restaurant disposa de racons i raconets que faran la vetllada molt agradable, com per fer una reunió familiar o d’empresa en l’espai que tenen exclusivament reservat per a esdeveniments d’aquest tipus.

Aquest restaurant, situat en una casa com les d’abans, ha sabut mantenir amb molta gràcia l’encant original del local, seguint un estil de decoració rústic amb mobles de fusta, parets de pedra vista i terra de rajoles. I també ha obert la terrassa perquè els clients també en puguin gaudir.

Per acabar-ho d’arrodonir la situació de La Barretina us permetrà fer una passejada de 7 km, abans o després de menjar, per una ruta circular que comença i acaba a la ben a prop de la porta del restaurant. Ideal per a pair el menjar o per agafar gana tot admirant el bonic paisatge del Pla de l’Estany; la ribera, la resclosa, el bosc i, tot això, amb l’afegit de veure els Pirineus de fons.

Llegir més
Menjar

 

Tags