Guiacat
Bar Restaurant Tecles
43001 Plaça del Corsini, 3
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant Tecles es troba a la ciutat de Tarragona i aposta per la cuina de proximitat elaborada amb productes de la nostra terra de qualitat suprema. De fet, cada matí es compren al mercat els productes necessaris per elaborar els plats del menú (ja sigui entre setmana o els caps de setmana). Si us estimeu més prendre une...

El restaurant Tecles es troba a la ciutat de Tarragona i aposta per la cuina de proximitat elaborada amb productes de la nostra terra de qualitat suprema. De fet, cada matí es compren al mercat els productes necessaris per elaborar els plats del menú (ja sigui entre setmana o els caps de setmana).

Si us estimeu més prendre unes tapes i picar alguna cosa, al restaurant Les Tecles hi trobareu una gran quantitat de pintxos que podreu compartir amb la vostra família i els vostres amics per tal de gaudir d’una molt bona experiència gastronòmica a un local tan acollidor com aquest.

La carta compta amb una gran varietat de plats com torrades de pa de vidre amb escalivada i formatge de cabra, confit d’ànec o paella.

El restaurant Tecles ofereix la possibilitat de reservar una sala privada (màxim 25 persones) i pactar un menú a gust dels consumidors. D’aquesta manera, podreu organitzar dinars i sopars i celebrar ocasions especials.

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers