Guiacat
Restaurant la cuina de l'AER
17860 Carretera de Sant Joan, km 111
15€ - 25€
Preu mitjà
13.5€
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
El restaurant la cuina de l'AER és una braseria que es troba a Sant Joan de les Abadesses i ofereix els millors plats de la cuina tradicional catalana elaborats de manera casolana. Els plats de la carta d’aquest restaurant de muntanya s’elaboren amb productes de proximitat i, per tant, podreu gaudir de receptes exquisi...

El restaurant la cuina de l'AER és una braseria que es troba a Sant Joan de les Abadesses i ofereix els millors plats de la cuina tradicional catalana elaborats de manera casolana.

Els plats de la carta d’aquest restaurant de muntanya s’elaboren amb productes de proximitat i, per tant, podreu gaudir de receptes exquisides. Entre els plats estrella destaquen el bacallà, els calamars a l'andalusa, la fideuada i els postres casolans. 

A més a més, també compten amb un menú diari, un menú de cap de setmana, un menú per a grups, un menú per a nens i menjar per a celíacs.

L'establiment accepta animals i compta amb un bar on prendre copes i còctels, salons privats on poder realitzar esdeveniments i celebracions, una terrassa, una zona per a nens i un aparcament privat per a clients. També tenen un servei de menjar per emportar.

El restaurant obre cada migdia, excepte els dilluns i dimarts. També ofereix sopars amb reserva prèvia amb un mínim de 10 persones. Obre també a l'agost.

Llegir més
Tags

 

Horaris

 

  Esmorzar Dinar Sopar
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge

Tancat els dilluns i dimarts.
Esmorzars dissabtes i diumenges
Entre setmana obert de 10:30 h a 21:30 h
Cap de setmana de 09 h a 21 h
Sopars amb reserva prèvia i per grups. A consulta restaurant

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers