Guiacat
Vents et Marées Restaurant
17300 Passeig Cortils i Vieta, 12
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El Vents et Marées Restaurant és un local del municipi de Blanes, a la comarca de la Selva. És el primer poble de la Costa Brava i és allà on se situa aquest local gastronòmic. A 100 metres del mar, l’ambient refinat del Vents et Marées acull els comensals que volen gaudir d’una cuina tra...

El Vents et Marées Restaurant és un local del municipi de Blanes, a la comarca de la Selva. És el primer poble de la Costa Brava i és allà on se situa aquest local gastronòmic. A 100 metres del mar, l’ambient refinat del Vents et Marées acull els comensals que volen gaudir d’una cuina tradicional basada en els productes del mar. Amb les vistes de la font de Jules Verne i a unes passes de la platja de Saint-Enougat, es poden tastar els sabors del Mediterrani amb l’olor i l’aire del mar a tocar.

El xef repassa tots els detalls dels plats que se serveixen al restaurant i combina la cuina tradicional amb els secrets gastronòmics de la zona.

Aquest restaurant vol acostar la cuina gourmet a la bona cervesa i per això recomana beure’n una acompanyant el menú sorprenent que ofereixen. Alguns dels productes que es poden provar són marisc com ostres, musclos, salmó a la planxa o molts altres peixos cuinats amb el toc creatiu del xef del restaurant.

L’establiment compta amb una zona per a nens, una terrassa i està habilitat per a persones minusvàlides. Aquí també tenen servei de càtering i de menjar per emportar.

El seu horari d’obertura és de 13:00 h a 16:00 h i de 20:00 h a 23:00 h tots els dies, excepte els dilluns que està tancat.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers