Guiacat
UUMMM
08600 Plaçeta Ciutat, 4
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. El restaurant Uummm és un restaurant amb encant que es troba a Berga, en Barcelona. Aquest local amb ambient musical posseeix una cuina de fusió catalana i casolana elaborada amb productes de mercat. En la seva carta destaquen tapes com les patates braves i les croquetes casolanes i els plats com l’arr&ograv...

Actualment tancat.

El restaurant Uummm és un restaurant amb encant que es troba a Berga, en Barcelona. Aquest local amb ambient musical posseeix una cuina de fusió catalana i casolana elaborada amb productes de mercat.

En la seva carta destaquen tapes com les patates braves i les croquetes casolanes i els plats com l’arròs de muntanya, les carxofes a la brasa, el txuletó de vedella i els postres casolans. A més, tenen menú per a grups, menjar per a celíacs i també disposen d’un servei de menjar per emportar i d’un servei de càtering.

L’establiment compta amb un celler propi amb els millors vins, una zona de bar i una terrassa. També tenen espectacles i música en directe, segons el seu calendari d’esdeveniments, que permet gaudir del bon ambient musical mentre es pren una copa.

A l’hivern, obre els diumenges de 12:00 h a 16:00 h i de dimecres a dissabte de 12:00 h a 16:00 h i de 18:30 h a 00:00 h. A l’estiu, obre els dimarts de 18:30 h a 00:00 h i de dimecres a dissabte de 12:00 h a 16:00 h i de 18:30 h a 00:00 h. Obert a l’agost.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers