Guiacat
Les Tines de Renau
43886 Peralta, 2
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant Les Tines de Renau, situat en l’antic castell del municipi, es troba com bé indica el seu nom a Renau, un dels pobles més petits del Tarragonès, a només 15 quilometres de Tarragona, la capital, a set minuts de Valls i a una hora de Barcelona. El restaurant és al capdamunt de l’encisador m...

El restaurant Les Tines de Renau, situat en l’antic castell del municipi, es troba com bé indica el seu nom a Renau, un dels pobles més petits del Tarragonès, a només 15 quilometres de Tarragona, la capital, a set minuts de Valls i a una hora de Barcelona. El restaurant és al capdamunt de l’encisador municipi i enmig d’un paisatge natural envoltat de vinyes d’una gran bellesa.

La cuina de Les Tines de Renau, és la tradicional de la zona, amb productes de proximitat i temporada, d’on en destaquen les cassoles al estil de l’avia i sobretot les carns fetes en una gran brasa situada dins al menjador i cuites davant dels clients.

Les Tines obre els diumenges, dilluns, dimecres i dijous per esmorzar o dinar, de 10 a 17 hores, els divendres i dissabtes obrim de 10 a 23 hores, per esmorzar, dinar i sopar, tanquem els dimarts i dimecres si bé  també podem obrir per encàrrecs de grups, especialment durant la temporada nadalenca i de calçotades.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers