Guiacat
Taverna Flanagan's
17100 Plaça del Castell, 15
5€ - 15€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. Al centre de La Bisbal de l’Empordà es troba la Taverna Flanagan’s, un petit restaurant de menjar ràpid en el que es poden assaborir una gran varietat de tapes, entrepans i hamburgueses. Entre els plats de la seva carta, hi destaquen alguns com l’hamburguesa de bou, el assortiment d'embotits, els...

Actualment tancat.

Al centre de La Bisbal de l’Empordà es troba la Taverna Flanagan’s, un petit restaurant de menjar ràpid en el que es poden assaborir una gran varietat de tapes, entrepans i hamburgueses.

Entre els plats de la seva carta, hi destaquen alguns com l’hamburguesa de bou, el assortiment d'embotits, els entrepans de pa de coca o les patates braves. A més, es poden demanar plats per emportar.

El restaurant té instal·lades taules a l’exterior on es pot dinar, però també esmorzar i sopar, o simplement prendre una de les diferents cerveses de què disposa. A més, el local ofereix als seus clients espectacles i música en directe. Es poden realitzar reserves.

A l'hivern, està obert de dimecres a diumenge en horari continu de 07:30 h a 00:00 h. A l'estiu, està obert de dimarts a diumenge en el mateix horari. També obre al Nadal.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers