Guiacat
La Taverna del Cargol
17706 Carrer del Pont, 48
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
El plaer de menjar productes cuinats en un forn autèntic de llenya no té preu. Ho saben bé els clients de La Taverna del Cargol, un restaurant que ha sabut combinar bé la cuina tradicional catalana amb alguns dels plats més preuats de la cuina castellana de tota la vida. Situat a Pont de Molins, al peu de la carr...

El plaer de menjar productes cuinats en un forn autèntic de llenya no té preu. Ho saben bé els clients de La Taverna del Cargol, un restaurant que ha sabut combinar bé la cuina tradicional catalana amb alguns dels plats més preuats de la cuina castellana de tota la vida.

Situat a Pont de Molins, al peu de la carretera nacional II, en aquesta masia típica catalana, rústica i acollidora, podreu gaudir d'un ambient tranquil i agradable.

Entre els plats a escollir hi ha la graellada de peix, el cabrit al forn o els cargols a la llauna marca de la casa. A més dels plats de la carta, La Taverna del Cargol posa a disposició dels comensals un menú complet de temporada amb tres primers, tres segons, pa, vi i postres. Els dies feiners, al migdia, també disposa d’un menú variat.

Llegir més
OPINIONS

 

SeeK Van

star image star image star image star image star image       fa 2 setmanes

Molt bé, cargols, tall i atenció molt bona. Per repetir

Gisela Simon Montoya

star image star image star image star image star image       fa 2 setmanes

Bon menjar i molt atents!

Anna Maria Camps Clapés

star image star image star image star image       fa 3 setmanes

Tracte cordial. Menjar correcte. Si aparques el vehicle al darrera, per l'entrada que dona al pati pots trobar ombres sota d'arbres.

ᗡ: Aniol “anipokepro 31 31” Luján Santos :D

star image       fa 1 mes

Són molt lents a l'hora de portar el menjar, han trigat una hora per portar tres plats freds, i quan hem anat a preguntar quan faltava perquè ens donessin el menjar és quan han començat a preparar-lo i s'han començat a sentir crits i cops a la cuina. A part d'això, els plats i el local eren molt bruts i els treballadors eren molt desorganitzats.

Boris Prades

star image star image star image star image       fa 10 mesos

Tot molt bò, el lloc molt net i acollidor el servei lent, sense presses.

Altres restaurants propers