Guiacat
La Taverna del Cargol
17706 Carrer del Pont, 48
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
El plaer de menjar productes cuinats en un forn autèntic de llenya no té preu. Ho saben bé els clients de La Taverna del Cargol, un restaurant que ha sabut combinar bé la cuina tradicional catalana amb alguns dels plats més preuats de la cuina castellana de tota la vida. Situat a Pont de Molins, al peu de la carr...

El plaer de menjar productes cuinats en un forn autèntic de llenya no té preu. Ho saben bé els clients de La Taverna del Cargol, un restaurant que ha sabut combinar bé la cuina tradicional catalana amb alguns dels plats més preuats de la cuina castellana de tota la vida.

Situat a Pont de Molins, al peu de la carretera nacional II, en aquesta masia típica catalana, rústica i acollidora, podreu gaudir d'un ambient tranquil i agradable.

Entre els plats a escollir hi ha la graellada de peix, el cabrit al forn o els cargols a la llauna marca de la casa. A més dels plats de la carta, La Taverna del Cargol posa a disposició dels comensals un menú complet de temporada amb tres primers, tres segons, pa, vi i postres. Els dies feiners, al migdia, també disposa d’un menú variat.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers