Guiacat
Restaurant - Braseria Tango Beach
17310 Joaquim Mir, 5
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El Resutaurant - Braseria Tango Beach està ubicat a Lloret de mar. La seva cuina és d'estil català i argentí i està especialitzada en carns a la brasa, catalanes i importades d'Argentina, amb llenya i carbó. A més, compten amb menús diaris variables depenent dels productes del dia, donat que ...

El Resutaurant - Braseria Tango Beach està ubicat a Lloret de mar. La seva cuina és d'estil català i argentí i està especialitzada en carns a la brasa, catalanes i importades d'Argentina, amb llenya i carbó.

A més, compten amb menús diaris variables depenent dels productes del dia, donat que aquí utilitzen productes de proximitat i de temporada. Alguns dels productes que s’utilitzen són: els vins, els bolets de temporada o les verdures.

L’establiment compta amb una terrassa i amb espectacles en directe segons el seu calendari d’esdeveniments. Es poden realitzar reserves amb antelació.

El seu horari d’obertura a l’hivern és de 12:30 h a 16:00 h tots els dies, excepte els dilluns que està tancat, i també de 20:00 h a 23:00 h els divendres i dissabtes. El seu horari d’obertura a l’estiu és de 12:30 h a 16:00 h y de 20:00 h a 23:00 h tots els dies. Obre també a l’agost.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers