Guiacat
Tabernabé
17251 Avinguda Unió, 14
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
Situat a pocs metres de la platja, a l’avinguda principal del municipi de Calonge, l’Avinguda Andorra, es troba el restaurant Tabernabé. Aquest restaurant de la Costa Brava ofereix plats de la gastronomia mediterrània, empordanesa i andalusa. En aquest local es poden assaborir tapes i plats més elaborats com el cab...

Situat a pocs metres de la platja, a l’avinguda principal del municipi de Calonge, l’Avinguda Andorra, es troba el restaurant Tabernabé. Aquest restaurant de la Costa Brava ofereix plats de la gastronomia mediterrània, empordanesa i andalusa.

En aquest local es poden assaborir tapes i plats més elaborats com el cabrit al forn, el pernil a l'ast i el garrí al forn. A més, compten amb esmorzars de forquilla, menú infantil, menú per a grups i aliments per a persones celíaques.

El restaurant també disposa d'una terrassa per a menjar a la fresca, una zona de bar on serveixen copes i còctels i retransmeten partits de futbol en directe. Es poden realitzar reserves amb antelació.

Obre tots els dies, excepte els dimarts a migdia i per la tarda i els dimecres tot el dia, des de les 07:30 h. L'horari de dinar és de 12:00 h a 15:00 h i l'horari de sopar és de 20:00 h a 23:00 h. A l'estiu obre tots els dies. També obre al Nadal.

Llegir més
Altres restaurants propers