Guiacat
Hotel Restaurant Sant Pere del Bosc
17310 Paratge de Sant Pere del Bosc s/n
50€ - €
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant de l'Hotel Sant Pere del Bosc es troba dintre de l'hotel a Lloret de Mar, Girona. Aquest restaurant es caracteritza per una cuina mediterrània especialitzada en els plats tradicionals i elaborada amb productes de proximitat. A més, compten amb plats vegetarians, vegans i sense gluten. L'establiment dispos...

El restaurant de l'Hotel Sant Pere del Bosc es troba dintre de l'hotel a Lloret de Mar, Girona. Aquest restaurant es caracteritza per una cuina mediterrània especialitzada en els plats tradicionals i elaborada amb productes de proximitat. A més, compten amb plats vegetarians, vegans i sense gluten.

L'establiment disposa d'allotjament i té una zona de jardí, dos sales separades, una zona de bar i una zona d'aparcament. També té espai per a reunions i celebracions petites i es poden realitzar reserves amb antelació.

Llegir més
Cuines
Menjar
Tags

 

OPINIONS

 

Carles Sanchez

star image star image star image star image star image       fa 2 mesos

Un hotel en un entorn magnífic, menja i atenció fantàstica.

Manel Flores Fernández

star image star image star image       fa 6 mesos

Tot i alguns inconvenients van ser molt correctes a l'hora de solucionar-ho

Sheila Esponellà

star image       fa 7 mesos

He intentat reservar 2 vegades per un aniversari, vaig trucar per explicar més o menys el que voliem el noi de la tarda em va tallar i em va dir que no em podia atendre, que truqués més tard. Aquest matí he trucat i li he dit si tenia un moment perque volia reservar per un aniversari, i em contesta que depèn de lo que tardi en explicar-li, perdona?? li he dit que era igual, que no calia que perdés temps amb mi. He treballat d'atenció al públic agafant el tlf. i mai li he dit a un client aixó ni contestar-li amb la sorna que ho han fet. Si no tenen ganes d'atendre els clients per tlf que ho deixin de fer, perque aixó i res, és el mateix.

Pere Rosello Ribo

star image star image star image star image star image       fa 1 any

Espectacular, es un restaurant molt bo, personal molt amable pensó torna sense cap dubte, el preu es car però val la pena anar. He anat mes d'un cop i tornaré.

Berenguer

star image star image star image star image star image       fa 1 any

Hi varem anar un divendres nit, i realment es un local molt acollidor en un indret unic. Servei molt atent I ràpid. Cuina d'autor ben elaborada amb qualitat de producte i ben trobada. Per cert tenen vins I caves que elaboren ells mateixos realment molt bons. Tornarem a provar mes plats.

Altres restaurants propers