Guiacat
Restaurant Simón
17252 Passeig Josep Mundet, 53
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
El restaurant Simon és un establiment situat en primera línia de platja a Calonge, Girona, i decorat amb l’estil d’una taverna marinera. En aquest restaurant s’elaboren plats de peix i marisc de la costa. A la seva variada carta hi destaquen l’arròs negre, l’arròs caldós amb llam&agr...

El restaurant Simon és un establiment situat en primera línia de platja a Calonge, Girona, i decorat amb l’estil d’una taverna marinera. En aquest restaurant s’elaboren plats de peix i marisc de la costa.

A la seva variada carta hi destaquen l’arròs negre, l’arròs caldós amb llamàntol, la mariscada i les gambes de Palamós. A més, compten amb un menú diari i un servei de menjar per emportar. Encara que també és conegut pels eriçons de mar, que es poden assaborir durant el mes de febrer.

L'establiment disposa d'una zona infantil, una terrassa on degustar el menjar a la fresca i amb bones vistes i una zona de bar on serveixen còctels i copes. Es poden realitzar reserves prèvies.

Obre tots els dies, excepte els dimecres per la nit i els dijous durant tot el dia que està tancat, de 08:00 h a 23:00 h. També obre a l'agost i al Nadal.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers