Guiacat
Restaurant Les Estunes
17834 Osona, 2
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
A la localitat de Porqueres (Pla de l’Estany) es troba el restaurant Les Estunes, que ofereix una gran varietat de plats casolans elaborats de manera innovadora amb productes de primera qualitat. El restaurant Les Estunes és ideal per a tot tipus de clients ja que s’elaboren plats especials per a celíacs, vegetarians i pe...

A la localitat de Porqueres (Pla de l’Estany) es troba el restaurant Les Estunes, que ofereix una gran varietat de plats casolans elaborats de manera innovadora amb productes de primera qualitat.

El restaurant Les Estunes és ideal per a tot tipus de clients ja que s’elaboren plats especials per a celíacs, vegetarians i per a persones que pateixen qualsevol altra intolerància alimentària sempre que s’avisi amb antelació.

Durant tota la setmana hi trobareu diferents menús que canvien diàriament per oferir els millors productes del mercat en cada moment. A més, el restaurant disposa de menús especial per a colles, per a caps de setmana i festius i per a altres tipus de celebracions. 

Entre els plats de la carta hi trobareu verdures i carn a la brasa, estofats i postres casolanes com el flam d'ou o la crema catalana.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers