Guiacat
Restaurant La Rajoleria
17214 Carretera de Pals a Begur, s/n
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant La Rajoleria es troba a Regencós, al Baix Empordà, i ofereix una gran varietat de plats de la cuina catalana i mediterrània. Les seves especialitats són les carns a la brasa, el secret, les torrades, les costelles de xai i el rostit de xai. Però també podràs gaudir del seu men&uac...

El restaurant La Rajoleria es troba a Regencós, al Baix Empordà, i ofereix una gran varietat de plats de la cuina catalana i mediterrània.

Les seves especialitats són les carns a la brasa, el secret, les torrades, les costelles de xai i el rostit de xai. Però també podràs gaudir del seu menú diari, del menú per a nens i del menú per a grups (també tenen menjar per a celíacs).

Aquest restaurant disposa d’una gran terrassa on els clients podran dinar, sopar o prendre una copa mentre gaudeixen de la tranquil·litat que es respira a la zona. També compta amb aparcament privat, servei de menjar per emportar i retransmeten tot el futbol en directe.

A l'hivern, obre de 13:00 h a 15:30 h per als dinars i de 20:00 h a 22:30 h per als sopars, tots els dies excepte els dimecres que està tancat. Els sopars només estan disponibles els divendres i dissabtes. Obre a l'agost.

Llegir més
Menjar

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers