Guiacat
Restaurant Can Palet
Street Calau, 8, 17210 Calella de Palafrugell, Palafrugell
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Cuines
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

March M.

star image star image star image star image star image       fa 3 setmanes

Restaurant senzillet, molt ben ubicat. L’atenció del personal és bona i el menjar també, tot el que vam demanar molt bó i ben fet. El preu el mateix que la resta de restaurants de la zona, car pel meu gust, però quan vas a Calella ja saps que pagues pel lloc. Jo el recomano, nosaltres hi tornarem.

E T M

star image star image       fa 2 mesos

Excepte les vistes, per la resta plats petits i cars. Una amanida cesar on costava trobar el pollastre i el bacó era recremat, i un platet de calamarcets, que era més una tapa que un plat, 25,50€. Al meu entendre qualitat-preu baixa per un Calella de Palafrugell.

Laura Roig

star image star image star image star image       fa 3 mesos

Lloc a peu de la platja de Calella per fer una bona paella marinera o arròs caldós. Pel que és, el preu no puja tant... 25€/persona aproximadament. Evidentment el servei va atabalat i s'ha de reservar amb molta antelació però la resta, molt recomanable!

Marc Rubio

star image       fa 3 mesos

La pitjor atenció del món, jo no sé si es el propietari o qui es, pero el senyor, per dir algo, dels cabells blancs i ulleres com ja han dit força gent, es la persona mes inpresentable que he vist mai, millor que es dediqui a una altre cosa si no li agrada tractar amb la gent, tan clients com treballadors. Deunido....

santi bech

star image star image star image       fa 5 mesos

Bon lloc... pero s'emplena depressa... tothom te gana al mateix moment... El mejar bo el servei una mica desbordat... pero atent.

Altres restaurants propers