Guiacat
Restaurant Can Maricanes
17493 Carrer Pompeu Fabra, 1
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
A la pintoresca localitat empordanesa de Vilajuïga es troba el restaurant Can Maricanes, una masia que va obrir les portes del seu restaurant l’any 1972 gràcies a la feina de l'avi Ricardo i l'àvia Rosa. En aquest restaurant d’ambient rústic i d’allò més familiar, es pot gaudir de les millo...

A la pintoresca localitat empordanesa de Vilajuïga es troba el restaurant Can Maricanes, una masia que va obrir les portes del seu restaurant l’any 1972 gràcies a la feina de l'avi Ricardo i l'àvia Rosa.

En aquest restaurant d’ambient rústic i d’allò més familiar, es pot gaudir de les millors receptes de la cuina tradicional empordanesa elaborades seguint la tradició i respectant els sabors de tota la vida.  

Entre els plats més destacats de la carta es poden trobar l'escudella i la carn d'olla, l’ànec amb olives, el pollastre amb escamarlans, els canelons, el xai rostit, la carn a la brasa i una gran varietat de postres casolanes.

El restaurant disposa de salons privats per a celebracions i esdeveniments, una terrassa, una zona d’aparcament per a clients i es poden realitzar reserves amb antelació.

A l’hivern, obre tots els dies pel matí i a migdia, excepte els dimarts que està tancat, i el sopar està disponible sota reserva prèvia. A l’estiu, obre tots els dies en horari de dinar, de 13:00 h a 16:00 h, i en horari de sopar, de 20:00 h a 22:30 h.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers