Guiacat
Portal 22
43800 Plaça Portal Nou, 22
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant Portal 22 és un establiment que es troba al Casc Antic de Valls on podreu gaudir d’una experiència gastronòmica única. Aquest restaurant acollidor i tranquil, regentat pels germans Castells, ofereix una cuina de molt bona qualitat a preus moderats en forma de tapes creatives. Al Portal 22 trobareu ex...

El restaurant Portal 22 és un establiment que es troba al Casc Antic de Valls on podreu gaudir d’una experiència gastronòmica única.

Aquest restaurant acollidor i tranquil, regentat pels germans Castells, ofereix una cuina de molt bona qualitat a preus moderats en forma de tapes creatives. Al Portal 22 trobareu exemples de cuina de fusió que mesclen pinzellades de les cuines d’arreu del món i es reinventen diàriament. Entre les especialitats del restaurant hi ha les croquetes i els canelons casolans, les verdures en tempura, el foie micuit amb mango o el lingot de garrinet amb poma a la vainilla.

A més, el restaurant disposa d’una àmplia oferta de begudes (vermuts, vins i caves de proximitat, cerveses artesanes, cafè ecològic, còctels, etc.) per acompanyar cada moment. 

Un dels llocs més encisadors del Portal 22 és la seva terrassa exterior, amb unes vistes privilegiades, on hi ha diverses zones chill-out i en diverses ocasions s'hi duen a terme concerts i actuacions. 

Llegir més
Altres restaurants propers