Guiacat
La Parra
17820 Plaça de les Rodes, 41
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
La Parra és un petit local situat al centre de la ciutat de Banyoles, Girona. Aquest bar restaurant ofereix una cuina creativa i d’autor basada en la gastronomia mediterrània. A la seva carta es poden trobar plats molt diversos. Alguns d’ells són el carpaccio de vedella, l’entrecot a la brasa, al bacall&agrav...

La Parra és un petit local situat al centre de la ciutat de Banyoles, Girona. Aquest bar restaurant ofereix una cuina creativa i d’autor basada en la gastronomia mediterrània.

A la seva carta es poden trobar plats molt diversos. Alguns d’ells són el carpaccio de vedella, l’entrecot a la brasa, al bacallà amb allioli i poma confitada o els peus de porc. Però també es caracteritzen per les seves postres casolanes.

A més, compten amb menú per a grups i plats per a persones celíaques. També tenen una carta de vins.

El restaurant té una terrassa, una zona de bar, una zona per a nens i salons privats per a reunions i celebracions. Disposa de música en directe segons el seu calendari d’esdeveniments i es poden realitzar reserves amb antelació.

A l’estiu, obre de dimarts a diumenge a la nit i a migdia només obre sota encàrrec previ. A l’hivern, obre per a sopar i els caps de setmana tot el dia. L’horari de dinar és de 13:00 h a 15:30 h i l’horari de sopar és de 20:30 h a 22:30 h. Obre a l’agost.

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers