Guiacat
Nit i Dia
17220 C/ Sant Llorenç, 11
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. El restaurant Nit i Dia es troba a la localitat de Sant Feliu de Guixols, al bell mig de la Costa Brava. El local està regentat per la Pilar i el Manel, una parella que fa 10 anys que va començar amb aquest projecte gastronòmic. Aquest restaurant es troba a 50 metres de la platja i els clients hi trobaran c...

Actualment tancat.

El restaurant Nit i Dia es troba a la localitat de Sant Feliu de Guixols, al bell mig de la Costa Brava. El local està regentat per la Pilar i el Manel, una parella que fa 10 anys que va començar amb aquest projecte gastronòmic.

Aquest restaurant es troba a 50 metres de la platja i els clients hi trobaran cuina típica de la costa, on destaquen una gran quantitat de tapes casolanes de boníssima qualitat i plats combinats preparats amb productes de la terra.

L’ambient del restaurant és d’allò més agradable i el local és molt acollidor. Les seves parets són de pedra i el mobiliari és modernista. A més, disposa d’una terrassa exterior on els clients podran gaudir de les especialitats del restaurant durant l’estiu. 

El restaurant compta amb menús diaris i menús especials per a dies festius.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers