El restaurant El Molí de Vent ja té prou anys de vida com per ser conegut arreu de la comarca, concretament en té 30, i està regentat per la segona generació de la família Vázquez.
La cuina del Molí de Vent és totalment tradicional empordanesa, i aquesta és la línia que es preveu continuar seguint, però, això sí, introduint novetats.
El servei de restaurant està obert de dimarts a diumenge. S'ofereixen dinars cada dia i sopars els dissabtes a l’hivern. De dimarts a divendres hi ha un menú de 13€ amb gran varietat de plats per escollir. La beguda, els postres i el cafè hi van inclosos.
Els caps de setmana i festius, a més a més del menú de 19.50€, disposen de carta en què destaquen sobretot les postres d'elaboració pròpia i els vins empordanesos. Entre moltes altres especialitats, podreu gaudir de les millors carns a la brasa, galtes i talls argentins, i durant les nits d'estiu fins i tot podreu presenciar show cooking de graellada argentina a la terrassa.
El restaurant també ofereix menús especials de qualitat per a grups, a un preu molt raonable i apte per a totes les famílies, a més a més d'una amplia zona d’aparcament. Així mateix, disposa de zona de fumadors a la terrassa i de servei a domicili, només a la zona de Garriguella.
Ambient molt familiar, tranquil i acollidor amb un munt de coses per a fer als voltants, com per exemple visitar la Cooperativa de Garriguella, el Trull d'oli Mases, o el Centre Reproductor de Tortugues.
Encara no hi ha cap opinió