Guiacat
Mesón Gallego Pulperia L'Aliança
17004 Heroïnes Santa Barbara, 3 (baixos)
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El Mesón Gallego Pulpería L’Aliança es troba a la ciutat de Girona. Aquest és un restaurant senzill on es poden trobar exquisits plats de la cuina gallega i tapes molt saboroses.  Les especialitats de la casa són els plats típics de la cuina gallega com el lacón o el caldo gallec. A m&eac...

El Mesón Gallego Pulpería L’Aliança es troba a la ciutat de Girona. Aquest és un restaurant senzill on es poden trobar exquisits plats de la cuina gallega i tapes molt saboroses. 

Les especialitats de la casa són els plats típics de la cuina gallega com el lacón o el caldo gallec. A més, ofereixen plats tradicionals com els callos, els peus de porc, la cua de bou o el garró. També disposen de menú diari, menú per a grups, menú per a nens i menjar per a celíacs.

Aquest local compta amb una cuina ininterrompuda, un servei de menjar per emportar i una zona de bar on poder prendre copes i còctels en un bon ambient.

Obre tots els dies, excepte els caps de setmana, de 07:00 h a 20:00 h i els divendres obre fins a les 00:00 h. També obre per a grups amb reserva prèvia.

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers