Guiacat
La masia de Canet
08259 Ctra. de Manresa-Calaf, km 7'3
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
La Masia de Canet (antiga Masia Can Joan) està situada en un entorn natural incomparable dins de Canet de Fals (Fonollosa), un indret tranquil de grans espais per poder gaudir amb els més petits. Es serveixen esmorzars amb el millor menjar casolà de la regió: torrades, entrepans, cassoletes, carn a la brasa, cargols a la...

La Masia de Canet (antiga Masia Can Joan) està situada en un entorn natural incomparable dins de Canet de Fals (Fonollosa), un indret tranquil de grans espais per poder gaudir amb els més petits. Es serveixen esmorzars amb el millor menjar casolà de la regió: torrades, entrepans, cassoletes, carn a la brasa, cargols a la catalana... A més, els dies de futbol hi ha servei de bar amb pizzes i entrepans, i pantalla gegant.

S'hi pot tastar des de la cuina tradicional catalana pròpia de pagès fins a plats moderns creats a partir de l'experiència de la tradició. També ofereix una gran selecció de plats per a banquets.

La Masia de Canet té capacitat per a qualsevol tipus d'esdeveniment familiar o empresarial, amb servei de càtering i projector multimèdia.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers