Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant
Restaurant Mas Roure

Preu mitjà 26€ - 35€

Preu menú -

Contacte

Localització

Ctra. Vidreres-Sant Feliu de Guíxols, Sortida 95-98

17240

Llagostera

Gironès

Aforament -

Fumadors no

Menjar a domicili no

Menjar per emportar-se no

Hi ha algun error?

Ets el propietari?

 • 5152_5.jpg

El restaurant Mas Roure està situat en Llagostera, en Girona, i es tracta una antiga masia de pedra formada per diverses sales i una terrassa d’ambient chill-out decorada amb confortables sofàs.

Aquesta masia restaurant està especialitzada en cuina mediterrània de mercat i elabora els seus plats amb productes de proximitat i de temporada, garantint d’aquesta manera la frescor i la qualitat. Alguns dels seus plats més destacats són l’arròs caldós amb llamàntol, els peus de porc amb cargols, les costelles de xai i de cabrit, els canelons de carbassó amb brandada de bacallà o el risotto de tòfona negra i aromes de flors sobre arròs. A més, tenen menú de cap de setmana, menú per a nens, menú per a grups i plats aptes per a celíacs. També tenen servei de menjar per emportar.

Mas Roure és un lloc ideal per organitzar esdeveniments i celebracions o per anar-hi en família. Això és així gràcies a que disposen d’una zona de jocs per als més petits, salons privats, aparcament per a clients i zona de bar. També tenen espectacles i música en directe. Es poden realitzar reserves amb antelació.

Obre tots els dies en horari de dinar, de 13:00 h a 16:00 h, i els divendres i dissabtes també obre en horari de sopar, de 20:00 h a 23:00 h. A l’estiu obre tots els dies per a dinar i sopar.Cuines

Mediterrània

Menjar

Tags

 • Preu mitjà

  26€ - 35€

 • Aforament

  -

 • Fumadors

  no

 • Menjar a domicili

  no

 • Menjar per emportar-se

  no

Altres restaurants propers