Guiacat
Restaurant Mas Can Horta del Puig
17441 Carretera de Sta. Coloma a Anglés, Km. 5
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. A la localitat de Brunyola (La Selva) es troba el restaurant Mas Can Horta del Puig. En aquesta masia restaurant s'ofereixen plats de la cuina casolana mediterrània com les amanides variades, el magret d’ànec amb salsa de pebre o les creps de melmelada de gerds. Aquest restaurant familiar  es troba a un...

Actualment tancat.

A la localitat de Brunyola (La Selva) es troba el restaurant Mas Can Horta del Puig. En aquesta masia restaurant s'ofereixen plats de la cuina casolana mediterrània com les amanides variades, el magret d’ànec amb salsa de pebre o les creps de melmelada de gerds.

Aquest restaurant familiar  es troba a una masia catalana del segle XVII en un entorn natural privilegiat i ofereix als seus clients la possibilitat de gaudir dels millors productes de temporada ja sigui gràcies a la seva carta o als diferents menús que s’ofereixen al llarg de la setmana. També elaboren gran varietat de postres casolanes.

El menjador és molt acollidor i les seves parets estan recobertes de fusta. L’ambient és molt tranquil i és el lloc ideal per anar-hi amb la parella o amb un grup d’amics. A més, el restaurant disposa de terrassa exterior per poder gaudir dels àpats a l’aire lliure.

Obre cada dia, excepte els dimecres que està tancat, en horari de esmorzar, dinar i sopar. Obre a l'agost.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers