Guiacat
Mas Bossom
17450 Camí de la Fortalesa s/n
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. Mas Bossom és un petit establiment situat a les afores d'Hostalric, a la comarca de La Selva. En aquest restaurant ofereixen una cuina casolana tradicional i de mercat acompanyada de les magnífiques vistes del del castell d’Hostalric i de la serra del Montnegre. El restaurant està especialitzat en car...

Actualment tancat.

Mas Bossom és un petit establiment situat a les afores d'Hostalric, a la comarca de La Selva. En aquest restaurant ofereixen una cuina casolana tradicional i de mercat acompanyada de les magnífiques vistes del del castell d’Hostalric i de la serra del Montnegre.

El restaurant està especialitzat en carns a la brasa, però a la seva carta es poden trobar plats tradicionals com el canelons, els cargols o l’arròs a la cassola. També compten amb esmorzars de forquilla. A més, disposen de menú diari, menú de cap de setmana, menú per a nens i menú per a grups.

Aquest restaurant compta amb una terrassa on poder gaudir dels àpats a la fresca, una zona per a nens i salons privats per a celebracions y esdeveniments. Per aquest motiu, resulta una molt bona opció per a vindre a gaudir en família. També està habilitat per a persones minusvàlides.

A més, si s’escull el menú durant el cap de setmana, pel mateix preu inclou activitats com la gimcana amb nens. Compta amb un aparcament privat i es poden realitzar reserves prèviament per correu electrònic o per telèfon.

Obre de 08:00 h a 16:00 h tots els dies, excepte els dilluns que està tancat. Els divendres i els dissabtes també obre de 21:00 h a 23:00 h. Els dies de futbol es retransmeten els partits.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers