Guiacat
Marisqueria Gil's
17820 Carrer Sant Mer, 111 Baixos
36€ - 50€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
La Marisqueria Gil’s és un restaurant familiar especialitzat en peix i marisc amb més de 25 anys de tradició que es troba a Banyoles i compta amb unes vistes privilegiades de l'estany de Banyoles. Entre els plats més destacats de la carta es troba la Mariscada Gil's que inclou una gran quantitat de peix i marisc a...

La Marisqueria Gil’s és un restaurant familiar especialitzat en peix i marisc amb més de 25 anys de tradició que es troba a Banyoles i compta amb unes vistes privilegiades de l'estany de Banyoles.

Entre els plats més destacats de la carta es troba la Mariscada Gil's que inclou una gran quantitat de peix i marisc a la planxa de gran qualitat. A més, també hi ha plats de cuina avantguardista i innovadora com el foie mi-cuit o el mousse d'escalivada amb anxoves de l'Escala. Les postres de la Marisqueria Gil’s són casolanes i seran una delícia per als més llaminers.

El restaurant també disposa de menús amb diferents preus: menú diari, menú setmanal, menú G-20, menú d’Ara, menú gastronòmic, menú per a grups i menú infantil. També tenen menjar per a celíacs i servei de menjar per emportar.

Durant els mesos d'estiu, la marisqueria disposa d'una terrassa exterior perquè els clients puguin degustar totes les seves especialitats a l'aire lliure. Es poden realitzar reserves amb antelació.

Obre tots els dies en horari de dinar, excepte els dilluns que està tancat. També obre els divendres i dissabtes en horari de sopar. Obre a l’agost.

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers