Guiacat
Maison Carne
17002 Plaça del Marquès de Camps, 8
25€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El concepte de Maison Carne es basa en la relació qualitat-preu-plaer: servim un excel·lent txuletón de vedella de 1kg, cuinada a la brasa Josper per garantir un sabor i sucositat perfectes. El txuletón es pot menjar sol o compartit entre dues persones. Acompanyem amb un bol de brots verds i patates fregides casolanes. ...

El concepte de Maison Carne es basa en la relació qualitat-preu-plaer: servim un excel·lent txuletón de vedella de 1kg, cuinada a la brasa Josper per garantir un sabor i sucositat perfectes. El txuletón es pot menjar sol o compartit entre dues persones.

Acompanyem amb un bol de brots verds i patates fregides casolanes. D'entrant servim un paté de Cabanes artesanal per gaudir mentre esperes el dinar.

Tenim el nostre propi vi de la casa produït artesanalment servit en ampolles magnum de 24cm on cada centímetre consumit té el valor de 1€. Només pagues el que beus.

Per postres, una taula de formatges de diferents sabors i varietats per degustar, també amb un mètode de pagament a pes per consum. També hi ha postres dolces fetes per nosaltres com el mousse de xocolata o el cheescake.

 

El local està decorat a l'estil de les antigues carnisseries: amb taules de fusta i de marbre, ganivets especialitzats per al tall de carn i tovallons inspirats en els típics draps de carnisser. Els gots són fets a mà a partir d'ampolles.

També oferim la possibilitat de comprar els nostres txuletons per cuinar a casa.

Llegir més
Cuines
Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers