Guiacat
Restaurant Little Bangkok
43201 Carrer Vallroquetes, 5
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
Al restaurant Little Bangkok, ubicat al centre de Reus, trobarà el més exquisit del menjar Tailandès, preparat exclusivament per natius. El menjar Thai és conegut mundialment per la seva sofisticació i elegància, i s'ha preservat durant segles de les influències estrangeres transmetent les receptes d...

Al restaurant Little Bangkok, ubicat al centre de Reus, trobarà el més exquisit del menjar Tailandès, preparat exclusivament per natius. El menjar Thai és conegut mundialment per la seva sofisticació i elegància, i s'ha preservat durant segles de les influències estrangeres transmetent les receptes de generació en generació.

Li oferim el millor de la cuina tailandesa. Tots els nostres plats s'elaboren amb productes frescos i del temps, utilitzant per a la seva elaboració únicament ingredients de primera qualitat, ja sigui pasta fresca, verdura, carn, peix o marisc. La gran majoria de productes els portem directament des de Tailàndia.

Per poder gaudir d'una mostra de la cuina Tailandesa, hi ha la possibilitat de demanar el menú degustació, una mostra de plats que sintetitzen la filosofia del restaurant.

Gaudeixi d'un ambient relaxat i acollidor amb una decoració típica que inclou elements de la cultura tailandesa.

Llegir més
Menjar

 

Tags