Guiacat
Les Truites
8022 Carrer d'Arimon, 22
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant Les Truites, com el seu nom indica, ofereix una cuina d'autor especialitzada en l'elaboració casolana de truites per a tots els gustos. A la carta del restaurant trobareu una gran varietat de truites diferents entre les que es troben tant la tradicional truita de patates amb ceba com la truita de croissant i pernil ibèr...

El restaurant Les Truites, com el seu nom indica, ofereix una cuina d'autor especialitzada en l'elaboració casolana de truites per a tots els gustos.

A la carta del restaurant trobareu una gran varietat de truites diferents entre les que es troben tant la tradicional truita de patates amb ceba com la truita de croissant i pernil ibèric o la truita de caviar i cranc.

Els amants dels dolços també podran tastar les truites dolces com la truita de xocolata amb taronja amarga o la truita de plàtan amb canyella.

A més, en ocasions especials, s'imparteixen tallers gastronòmics al restaurant a càrrec de Joan Antoni Miró, cuiner del restaurant i autor del llibre L'art de fermen truites.

Llegir més
Cuines
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió