Guiacat
Restaurant Lasarte
08008 Carrer de Mallorca, 259
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant Lasarte amb tres estrelles Michelín està dirigit pel reconegut xef Martín Berasategui i el cap de la cuina és Paolo Casagrande. En ell, es poden trobar propostes noves amb plats creats especialment per a aquest restaurant. Així es barregen propostes del camp, del mar i de les diferent...

El restaurant Lasarte amb tres estrelles Michelín està dirigit pel reconegut xef Martín Berasategui i el cap de la cuina és Paolo Casagrande.

En ell, es poden trobar propostes noves amb plats creats especialment per a aquest restaurant. Així es barregen propostes del camp, del mar i de les diferents estacions en els seus plats. Per exemple, destaquen les llàmines de presa ibèrica temperada sobre quallada de foie-gras, tarama d'ostra i gelat de mostassa o el colomí al carbó amb matissos vegetals, salsa especiada i grano bianco perla.

L'encarregat de sala és Joan Carles Ibáñez que, junt al seu equip, proporcionen una molt bona atenció i fan que el seu ambient sigui immillorable per a gaudir d'un bon àpat.

Disposa d'una sala semiprivada al menjador principal i d'un segon menjador privat per a 8 comensals amb una pared envidrada que dona a la cuina per a poder seguir les elaboracions que es preparen.

Llegir més
Cuines
Menjar
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers