El restaurant Lasarte amb tres estrelles Michelín està dirigit pel reconegut xef Martín Berasategui i el cap de la cuina és Paolo Casagrande.
En ell, es poden trobar propostes noves amb plats creats especialment per a aquest restaurant. Així es barregen propostes del camp, del mar i de les diferents estacions en els seus plats. Per exemple, destaquen les llàmines de presa ibèrica temperada sobre quallada de foie-gras, tarama d'ostra i gelat de mostassa o el colomí al carbó amb matissos vegetals, salsa especiada i grano bianco perla.
L'encarregat de sala és Joan Carles Ibáñez que, junt al seu equip, proporcionen una molt bona atenció i fan que el seu ambient sigui immillorable per a gaudir d'un bon àpat.
Disposa d'una sala semiprivada al menjador principal i d'un segon menjador privat per a 8 comensals amb una pared envidrada que dona a la cuina per a poder seguir les elaboracions que es preparen.
Encara no hi ha cap opinió