Guiacat
La Taverna d'en Nitu
17007 Carrer de Santa Llúcia, 6
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. El restaurant La Taverna d’en Nitu es troba a Girona, al Barri Vell. Aquest bar restaurant amb encant ofereix una cuina mediterrània, catalana i de mercat ideal per a fer un àpat romàntic o un picoteo amb els amics. A la seva carta destaquen les tapes, el peix fresc, la carn a la brasa i els entrants,...

Actualment tancat.

El restaurant La Taverna d’en Nitu es troba a Girona, al Barri Vell. Aquest bar restaurant amb encant ofereix una cuina mediterrània, catalana i de mercat ideal per a fer un àpat romàntic o un picoteo amb els amics.

A la seva carta destaquen les tapes, el peix fresc, la carn a la brasa i els entrants, com els assortiments d’embotits i formatges. Encara que també tenen altres plats com el risotto o el txuletó. A més, compten amb un menú diari de dimecres a divendres.

L’establiment disposa d’un ambient agradable i té una terrassa, wi-fi, una zona de bar i es troba en un lloc amb fàcil aparcament.

Obre de dimecres a diumenge en horari de dinar i de sopar. Tanca els dilluns i dimarts. Es poden realitzar reserves amb antelació.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers