Guiacat
Restaurant La Queixalada
8360 Castañer, 18
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Menjar

 

OPINIONS

 

Jofre Casanovas Juan

star image star image star image star image       fa 1 mes

Menú a 12€. Preu molt correcte. Plats força bons i elaborats. Recomanable. Bon servei.

Xavier T

star image star image       fa 1 mes

Han trigat més de 45 minuts en servir unes torrades. La cervesa no estava molt freda. En general molt lents tot i que no estava molt ple

marc canet

star image       fa 1 mes

Vam entrar a sopar a les 22:15h, 8 persones. Vam demanar uns entrants a repartir, i 1/2 coca per cadascú De l'hora d'entrada fins les 23:00 aprox.(45min) van anar portant els entrants: croquetes + braves + calamars andalusa De 23:00 a 00:00 mirant el sostre A les 00:00 van dur les "coques" Sort que no anàvem amb nens !!! (Hagués estat un drama) La nostra opinió: Si la vostra operativa no us permet donar de menjar a tanta gent alhora (terrassa interior, menjador i tota la plaça exterior) potser us hauríeu de plantejar limitar l'aforament. Gairebé 2 hores per a servir unes coques !!! és "pan para hoy..."

Jordi Mas

star image       fa 3 mesos

Avui dissabte hem anat a la Queixalada a sopar amb la meva parella i el meu fill de 3 anys després de molt i molt de temps. En guardava molt bon record però m'ha decebut molt. Han trigat 1.30h a portar-nos les coques i això que havíem demanat taula d'hora per poder marxar abans. A més, no ha ajudat veure com a altres taules que havíen arribat més tard les servien abans. Després de tot, el cambrer s'ha disculpat però la mala estona ningú la pot borrar. La sorpresa ens l'hem endut quan hem vist que el compte era de 50€ per 3 mitjes coques i dues tapes... Bé, dmolt trist.

Sergi teijon

star image star image star image star image star image       fa 5 mesos

Molt bon dinar i possibilitat de menú en festiu. Taules amples i personal molt amable.