Guiacat
La Pedra Llarga
17403 Avda. Arbúcies, s/n
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. La Pedra Llarga és un restaurant ideal per gaudir d’una cuina casolana destacada per la seva qualitat i el bon preu amb tocs creatius i tradicionals catalans. Així tenen plats molt originals i creats amb productes de proximitat. Les especialitats del restaurant són els peus de porc, la vedella am...

Actualment tancat.

La Pedra Llarga és un restaurant ideal per gaudir d’una cuina casolana destacada per la seva qualitat i el bon preu amb tocs creatius i tradicionals catalans. Així tenen plats molt originals i creats amb productes de proximitat.

Les especialitats del restaurant són els peus de porc, la vedella amb bolets, les galtes a la brasa i el cabrit. Però tenen molts altres plats. A més, compten amb un menú diari, un menú per a nens, un menú per a grups i menjar per a celíacs. També tenen servei de menjar per emportar.

L'establiment té una zona de bar on poder prendre copes i còctels, una terrassa i un aparcament privat.

El restaurant obre tots els dies excepte el dilluns que està tancat. Els horaris són: de esmorzar de 09:00 h a 11:30 h, de dinar de 13:00 h a 16:00 h i de sopar de 21:00 h a 23:00 h. Els sopars estan disponibles només els dissabtes sota reserva prèvia. Obre també durant l'agost.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers